Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagens plan och dagens utmaning

Publicerad 2014-08-02 10:03:39 i Allmänt,

Idag är det full rulle för min del.
Just nu sitter jag och äter en nyttig frukost i form av tacochips... jag vet att det är meningen att man skall bli vuxen och nyttig men det låter inget kul så tacochips it is.
Sedan skall jag ta på mig och allt som hör till för att ta med Nico till mina föräldrar för att hälsa på min morfar en snabbis då han är där över dagen. Hade tänkt åka på loppmarknad efter det men det får strykas från dagens planering på grund av tidsbrist.
 
Istället blir det till en lokal "festival" eller vad man skall kalla det. Jump City och pirater för barnen och marknad för vuxna. Där skall vi möta upp min kompis och hennes dotter och Nico ser verkligen fram emot detta.
 
Efter det blir det väl hem en sväng för att säga hej till maken och hans polare som skall sova över, innan vi återvänder till mina föräldrar där jag och Nico skall sova över för att de stora pojkarna skall kunna leka ifred och slippa mitt gnatande då jag helst vill ha tyst efter 20 på kvällen... eftersom jag är en pensionär i sinnet när det kommer till sömn och dygnsrytm.
 
Dagens utmaning är att jag måste raka benen... eller måste och måste men jag orkar inte med det kliande stubbet... men jag hatar att raka benen. Ett jäkla meck är det.
 
Så nu måste jag skynda mig (vilket jag redan sagt till mig själv i en halvtimme medan jag sett på klipp från Conan O´Brien).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela