Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Barnkalas - ett projekt

Publicerad 2014-08-06 19:08:51 i Allmänt,

Jag tycker att detta med barnkalas är ett himla projekt. Nu har dessutom maken FÖRBJUDIT mig att hyra en hoppborg som jag hade tänkt. Eller kanske inte förbjudit, men surat så extremt att jag fick ge mig. Nästa år tycker han - och då sa jag att då kan HAN roa åtta barn i tre timmar då. (Ja jag surar fortfarande för att jag inte får hyra en... men han hävdar att då han är den som måste hämta och montera upp/ner den så har han rätt att vägra).
 
Så nu måste jag komma på hur man underhåller barn i flera timmar (om jag inte vill att hela gänget med barn skall riva ner hela mitt hus).
 
Överlag är detta med kalas ett projekt tycker jag.
 
Först skall man bestämma sig för hur många och vilka man skall bjuda. Man vill ju bjuda hans vänner, men inte så många att det känns som om bara ett fåtal utelämnas. Mycket svårt och Nico hade helst bjudit fler.
 
Sedan postade jag inbjudningarna så att ingen skulle känna sig ledsen på dagis över att vissa fått inbjudningar och inte andra.
 
Så skall man komma på det där med mat. Eftersom Nico själv enbart äter köttbullar och korv så blir det någon typ av spett.
Hade först inte tänkt ha tårta utan antingen glass eller minimuffins som man själv fick dekorera med strössel, såser etc som man ville... men Nico kräver jordgubbstårta (som han inte äter) så får väl se hur jag gör. Kanske har tårta på släktkalaset istället bara.
 
Sedan skall det vara någon form av godispåse. Hur mycket och vad har man i en sådan?
 
Dekorationerna hade jag först tänkt ha i tema, men så kände jag att det blev för dyrt så har nu köpt massor av ballonger och en del girlanger samt muggar och tallrikar med fisktema. Låter ju inte så fint men de var söta, och de enda som inte kändes väldigt könade eller kommersiella. Hade med andra ord inte lust med Angry Birds, Turtles eller nån anna figur som Nico inte intresserar sig för och annars kunde man välja antingen pirat eller prinsessa och det var för svårt val för Nico gillar både och.
 
Äh det blir säkert bra.... fattar inte varför jag nojar så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela