Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sorry

Publicerad 2014-04-07 18:18:15 i Allmänt,

Just nu är jag mer än usel på att blogga regelbundet och när jag gör det är det inte speciellt genomtänkt... Tur för mig att jag inte har någon prestationsångest vad gäller bloggen, då den mest är en kul grej.
 
Igår var jag i alla fall på Lekstaden med Nico eftersom han hade önskat sig det och resten av dagen sysslade jag mest med saker som disk och tvätt.
 
Idag var det jobb igen. Jag som alltid sagt att jag inte vill ha ett arbete med för mycket ansvar sitter nu med ett arbete då jag skall ta ansvar för daglig verksamhet, scheman och allt möjligt. Väldigt utmanande och roligt men drömmer om schemaläggning på nätterna och är helt slut när jag kommer hem från jobbet. Tur att Hampus kan leka och vara roliga föräldern när jag inte orkar.
 
När jag hämtade Nico idag så hade han dessuton precis ramlat av en cykel och slagit i huvudet och låg på marken och grät. Blev helt rädd att han skulle ha skadat sig allvarligt men verkar ha gått bra. Han säger att han inte har ont i huvudet längre och visar inga tecken på hjärnskakning eller så. Tror han blev lite räddad av att han hade keps på sig där skärmen tog den första stöten mot marken.
 
Nu är det dags för mig att börja fixa med middag innan Nico skall nattas. Vet bara inte hur jag skall orka resa mig ur soffan och hur jag skall klara av att ha ögonen öppna tillräckligt länge för att laga någon mat.

Kommentarer

Postat av: SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Publicerad 2014-04-07 21:29:35

Åh, jag önskar att jag också bara bloggade planlöst och att det kom en massa smart ut ur huvudet av sig självt på regelbunden basis. Att du hinner uppdatera så ofta som du gör är mycket imponerande! Även om det inte alltid är något samhällsrelaterat el dyl. Jag har verkligen NOLL inspiration just nu. Blä. Bra att det gick bra med huvudet!

Svar: Tack :) Men jag vet inte om det är så mycket smart som kommer ur mitt huvud på regelbunden basis nu för tiden :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela