Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Meeen... Sharknado då?

Publicerad 2013-09-05 20:27:00 i Allmänt,

Nu har ni kanske suttit och undrat varför jag inte skriver något om Sharknado som jag ju skrev att vi skulle se igår... Well.. vi såg bara ungefär tio minuter och sedan var den såå dålig att Hampus hävdade att han fick huvudvärk och mådde dåligt av den och vi var tvugna att stänga av. Jag däremot hade hunnit skratta en hel del, men det vet jag inte om det är meningen att man skall göra.
 
Om man kollar imdb så står det dock inget om att det skall vara en komedi. Och det är nog det enda sättet den hade funkat på.. om den hade varit menad på ett slags ironiskt sätt. Om det var meningen att den skulle vara så dålig att den blev kul.
 
För kan meddela att på de tio minuter vi såg så var absolut INGENTING bra. Manuset var vidrigt med helt osannolika scener och konstlade konversationer (för att inte tala om jättestimmet med blandade hajarter som spontanattackerar på grunt vatten). Skådespelarinsatserna var helt urusla som om de gett upp och inte ens försöker. Specialeffekterna var såå usla med sina låtsashajar och en storm som inte kan bestämma sig åt vilket håll den blåser. För att inte tala om alla missar och idiotier som folket som springer åt alla håll, planlöst fram och tillbaka, vid hajvarning eller hur stormen påstås rasa i ena sekunden medan man i bakgrunden ser hur havet ligger lugnt och spegelblankt. Det jag såg var lätt det sämsta jag någonsin sett i filmväg. Och då menar jag dåligt som i dåligt dåligt.
 
Filmen Cabin fever var tex. dålig men den var så absurd att man kunde ha kul när man såg den. De hade "Don´t sit next to Dennis" haha... Denna film var bara värdelös.
 
Och det plågar mig att de kallar den scifi... FFS... besudla inte scifi på det sättet!
 
Ps. Man kan ju tro av titeln att Sharknado handlar om en tornado... men nej, det är en hurricane.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela