Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Känslor, födelsedagar och lite annat

Publicerad 2013-10-04 19:15:25 i Allmänt,

Nico är inne i en känslosam period. Det är både härliga känslor och mindre roliga sådana. Han skall pussas och kramas i massor, blir överlycklig och förundras över allt som han anser positivt. Dock går det lätt över till hysteri och gråtanfall om något går honom emot. Blir lite utmattande i längden att hänga med i alla svängningar.
 
Efter jobbet idag var det i alla fall liten födelsedagsmiddag hos pappa (och mamma) som fyllde år, vilket var mycket trevligt. Sedan fick Nico åka traktor med morfar, men när de skulle flytta jordhög i trädgården fick han inte åak med mer och gråtanfallet var ett faktum. Han nöjde sig ett tag med att titta på det hela genom köksfönstret i alla fall. Hampus fick också lära sig köra traktor för första gången i livet... och han såg ungefär lika lycklig ut som Nico (och hade kanske också fått ett gråtanfall om han inte fick köra mer.. vem vet).
 
Nu sover i alla fall plutten och vi skall se Wallander och slappa. Är heeelt slut efter denna veckan men imorgon skall det åkas och köpas golv och grejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela