Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

I will be back

Publicerad 2013-10-10 08:46:09 i Allmänt,

Det blir inte mycket med nåt just nu och framför allt inte bloggande. Fokuserar just nu att ta hand om maken som alltså är sjuk och det är en hel del oro kring detta.
 
Men jag kommer återvända och jag har en hel del saker jag vill skriva när jag gör det. Så länge kan jag ju tipsa om saker jag läst det senaste som jag tycker att även andra skall läsa.
 
Detta inlägg hos Blixa bloggar tyckte jag var väldigt intressant. Har ju själv ett antal gånger råkat ut för det där med att män tolkat ett "hej" som en invit och man själv står frågande och undrar om det är något fel på en som tydligen skickar ut omedvetna signaler.
 
Detta inlägg hos Schmenus kan man också läsa tycker jag. Hon tar här upp något som jag själv funderat mycket på även om hon är mer försiktig i sina ord vad gäller ämnet än vad jag är. Har skrivits en hel del i olika bloggar om detta det senaste och de flesta av dem håller jag inte med. Kvinnors våld mot män är något som inte skall trivialiseras, och det är min fasta övertygelse att man kan ta det på allvar utan att för den sakens skull säga att kvinnomisshandel är ett stort och allvarligt problem. Men detta skall jag nog skriva mer om i ett annat inlägg.
 
Detta inlägg av Sara Lövestam tar upp ämnet gay i skolan och är väldigt läsvärt, speciellt om man själv jobbar inom skolans värld.
 
Det får vara nog just nu även om jag läst mycket annat intressant också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela