Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Här sitter jag, och längtar hem

Publicerad 2013-10-28 17:36:36 i Allmänt,

Jag vet att när man som småbarnsförälder får möjligheten att åka och sova på hotell och äta gott så skall man njuta men jag sitter bara och längtar hem jag. Känns som så dålig tajming att dagarna med jobbet kom precis nu när maken mår dåligt och jag hellre vill vara hemma och ta hand om honom och pussa på sonen.
 
Ha varit en ganska intressant dag i alla fall och har haft folk att prata med, men nu är jag bara supertrött och vill sova. Skall dock gå på middagen sedan men smita innan festen. Tycker det är ångestladdat att de har tema då det är meningen att man skall klä ut sig. Bad taste, är temat. Jag har inte med mig något att klä ut mig som. Vad man än tänkte ta på sig så kändes det liksom bara taskigt mot de som faktiskt brukar ha sådant på sig. Nu sitter jag dock och tänker att det kommer bli pinsamt om någon kommenterar min "utklädnad" när det är mina vanliga kläder.. haha.
 
Värsta fina hotellrummet i alla fall. Trist nog visade det sig att jag måste dela det med okänd människa. Kul att ligga där och fisa i sömnen med en främmande människa i sängen bredvid. Hoppas hon är tyst av sig i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-10-28 20:49:58

Men shit!! Fick du inget eget rum? Dålig stil att tvingas att dela rum med okända:( Så himla synd om dig. Jaja, i morgon sover du i din vanliga säng igen med en liten plutt som sparkar mysigt på dig:) Natti natti hjärtat/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela