Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Har inget vettigt att säga egentligen

Publicerad 2013-10-16 20:06:02 i Allmänt,

Är alldeles för trött för att orka skriva egentligen, men kan meddela att vi nu äntligen har isolering på vinden vilket känns trevligt. Kan förhoppningsvis bli lite varmare inne nu.
Annars har det mest jobbats. Snälla mamma har hjälpt oss att måla panel, vilket är tur för annars hade vi nog inte blivit klara någonsin med detta jäkla målande.
 
Nico är lika glad som vanligt, fram tills 19 då han vill sova och somnar på sekunden nästan. Idag var han extra glad eftersom han hämtades på dagis av mormor och morfar.
Han har även kommit in i en ny period då hans språk hoppar framåt. Nu använder han fler och fler kortare meningar, och man kan föra fler och fler konversationer med honom.
Idag när jag försökte kamma hans hår så meddelande han t.ex. att "Nej, Nicholas huvve" :)
 
En sak jag förvånas över är att han plötsligt blivit besatt av ordet "fin". Han pratar mycket om att han har fina kläder, att han är fin i håret och att saker och ting är fina. Vet inte riktigt vad han fått det ifrån. Har lite dubbla känslor inför det då jag inte vill att det skall ha stor betydelse att vara fin, men samtidigt så blir han ju så glad av det. Han är ju så stolt när han visar upp en tröja som han tycker är fin och då vill jag ju inte ta den känslan från honom heller.
Sedan vet jag inte om man skall lägga så mycket vikt vid det heller med tanke på att han utbrast "Va fiint. Jättefiint" när jag hade lagt ut skyddspapp på golvet igår :)

Kommentarer

Postat av: peachbeast

Publicerad 2013-10-30 12:59:50

Jag tror inte det är någon fara om Nico får vara lite extra fin. Oftast brukar killar inte få vara fina utan de ska vara coola och tuffa. Skönt att få vara fin då tänker jag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela