Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En söndag på ön

Publicerad 2013-10-27 14:19:01 i Allmänt,

Jag borde ha gjort massor idag men som vanligt blev det inte riktigt så. Tillsammans med Nico började jag röja en del i trädgården förut men tog inte lång stund innan han ville gå in eftersom han blivit lerig.
Eftersom jag skall resa bort över natten imorgon ville jag spendera lite tid med honom också så han har fått bestämma lite. Ganska skönt för mig att han just idag helt vill ligga i soffan och "sova" och se film.
Ser Dumma mej 2 för femtioelfte gången. Tur att jag älskar Dumma mej-filmerna. Även om just denna har lite av det tröttsamma kärlekstemat som jag tycker att barnfilmer inte behöver och även om den yngsta flickan i filmen är lite klassiskt tjej som tycker om rosa och enhörningar så är den i övrigt härlig. Flickor som har huvudroller och de är väldigt olika varandra och med olika stil. Bäst är nog ändå the minions som alla verkar vara pojkar men där många av dem uppskattar att klä sig i kvinnokläder.
 
Skall väl och handla snart. Har väntat på att Hampus skulle komma hem med bilen. Nico tyckte vi kunde ta morfar traktor men det tyckte inte jag :)
 
En sak som verkligen uppskattas är förresten att Nico mer och mer börjat hjälpa till hemma. Om han river ut saker eller ser att det är smuts på golvet så dammsuger han och när jag diskar hjälper han till att ställa in det som han kan. Med tanke på hur extremt kassa jag och hans far är på att hålla ordning så hade det ju varit toppen om man fick ett barn som kunde städa lite :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela