Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Farao vad kallt

Publicerad 2013-11-25 10:24:59 i Allmänt,

Det är inte kul att gå hemifrån dagar som dessa då man fryser ända in i märgen. Nico ville helst inte heller gå upp han. Sedan vägrade han ta på sig sina nya fodrade byxor. "Jag vill inte ha lila byxor", sa han bestämt. Konstigt då han hade på sig en hel del andra lila kläder idag utan problem. Han tycks bara ha något emot just de byxorna.
 
I övrigt mår jag inte så bra för närvarande. Jag tror att det kan vara så att det är sommarens hjärnhinneinflammation/hjärninflammation som har gett "skador" som inte försvunnit helt ännu. Läkaren sa att jag kunde vänta mig det. Så fort livet blir stressigt och jag har mycket att tänka på så får jag extrem huvudvärk, börjar känna mig yr och förvirrad och liksom bara stänger av. Kan sitta och stitta framför mig i timmar. Och just nu fungerar jag inte alls. Blir som en ond cirkel också. Ju sämre jag mår, desto mindre får jag gjort, ju mer stress känner jag och så blir allt ännu värre. Försöker hålla ihop så gott det går.
Fick ju i alla fall målat vardagsrummet igår och Hampus satte nästan klart innertaket. Fick hem vår nya fina skänk med hjälp av supersnälla lillebror också. Försöker hålla i tankarna att det inte är långt kvar nu. Snart kan vi bli klara. Snart kan jag slappna av och andas.
 
Har i alla fall fått köpt julklappar till Nico nu. Har nog egentligen bara maken kvar att köpa till samt ordna de klassiska fotokalendrarna. Skall kanske köpa några böcker till Nico också. Några Wirsén, och passa på nu när hans intresse för böcker ökat. De är så bra också eftersom de är lite sådär "könlösa".
 
Vi vuxna kan ju se fram emot att The Strain skall filmatiseras som serie. En boktriologi som handlar om hur ett slags vampyrvirus tar över världen. Tyckte att böckerna var sådär eftersom det kändes som om de skulle göra sig mycket bättre som film, så skall bli spännande att se.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela