Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En sån (härlig) dag

Publicerad 2013-11-17 22:17:00 i Allmänt,

Just nu känns minns kropp trasig. Helt öm och ledbruten som när man spenderat en hel dag på stan eller så. För ovanlighetens skull har jag inte suttit ner och slappat vid datorn förrän klockan var runt åtta på kvällen. Innan dess var det full fart.
 
Nico sov härligt nog till åtta och lät mig ligga en timam till så kände mig utvilad när jag väl kom upp. Sedan åkte vi nästan direkt till goda vänner där Nico lekte med deras dotter och vi åt pannkakslunch. Han var mycket nöjd och sprang bland annat runt med älv-vingar och trollspö på sig. Var en mycket trevlig förmiddag.
Vi fick en potta av dem också för jag tänkte att vi skulle börja testa att potträna Nico.
 
När vi kom hem så hjälpte jag maken att riva målartältet och jag började sedan sortera det sista skräpet på tomten i säckar och påsar för att vi skall kunna köra till tippen imorgon. Nico och Hampus tog sig också en sväng i skogen, och så hjälptes de åt att sätta upp solcellslyktor längs gången till huset.
 
Efter det gick jag in och målade de sista hattlocken (panel) och när den torkat så började Hampus tapetsera vardagsrummet och vi röjde ut allt förutom soffan och soffbordet (och oj vad stoort vardagsrummet kändes).
Det visade sig också att Nico skötte sin potträning själv då han kissat två gånger på pottan redan utan att jag behövs säga ett ord. Han kändes genast flera år äldre, även på grund av att han pratat så mycket idag och dessutom själv hämtade tandborste och skötte den biten. Ny ord och nya kunskaper varje dag.
 
Efter lite kvällsbus hoppade han i säng och somnade snabbt. Sedan orkade jag inte röra mig mer utan satte mig och kollade in en sida med pysselmaterial som jag tipsades om, och ville köpa typ allt men blir lite glitterlim, gelpennor, färgglada papper och paljetter tror jag. Så kan jag och Nico bygga på vår pysselsamling efter hand.
 
Nu har vi sett på Bron och jag skall ta och dyka i säng. Ny vecka, mer att göra. Idag kan jag i alla fall somna med en känsla av att ha varit lite duktig.
Imorgon skall jag nog också ta och byta telefon till makens gamla så jag kan börja ta lite foton så bloggandet blir lite roligare.
 
Tillägg: Kom ju på att vi efter tips från brorsan också köpte ett Nintendo 64 idag också!! Levereras imorgon :) Nu skall jag bara klicka hem ett Mario Kart på Tradera också och sedan skall det spelas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela