Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En hyllning till morötter

Publicerad 2013-11-29 22:30:20 i Allmänt,

Efter en ganska späckad dag på jobbet så hämtade jag en glad unge på dagis och åkte hem till mamma och pappa en stund. Nico blir alltid på bäst humör om han får vara hos dem innan vi skall hem. Han har varit en riktig mysunge idag.
När han somnat lagade vi god mat och jag har nu insett att jag egentligen hade kunnat byta ut all pasta och potatis mot stekt kål och ungsbakade morötter (och ugnsbakad sötpotatis). Så satans gott. Är inte den som tror att LCHF är supernyttigt för kroppen, men LCLF kanske kan vara något... eller sådär halvnyttig. Helt nyttig blir jag nog aldrig. Jag kan offra de sista åren av mitt liv om jag får äta lite göttigheter då och då.
Idag åt jag i alla fall tills jag var kräkfärdig, så mätt var jag, sedan jag satt jag i en halvtimme och stirrade på de kvarvarande morötterna tills maten sjunkt ner tillräckligt för att jag skulle kunna trycka i mig de med. Not so classy kanske, men gott.
 
Nu skall maken sitta och pilla med sin nya dator så jag skall se serier ensam. När jag får en ny dator så sätter jag på de och så är det bara att köra, men i hans värld finns det tydligen massor som man måste greja med innan den duger till användning.
 
Imorgon kommer en vän till Hampus på besök och skall sättas i arbete. Hit kan man inte komma utan att jobba på huset. Jag måste hämta ut två paket och sedan kanske jag skall ta med Nico på barnteater eller barnbio. Inte bestämt mig för vilket eller om det blir något alls ännu. Svårt att avgöra om han kan sitta still såpass länge.
Den som lever får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela