Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

The american style

Publicerad 2013-05-08 10:17:42 i Allmänt,

I augusti fyller Nico tre år och han skall då få ha sitt första barnkalas är det tänkt. Man kan väl säga att jag är lite överexalterad gällande detta. Eller det framgår kanske ganska tydligt med tanke på att jag sitter och planerar för detta redan nu :)
 
Eftersom han älskar ToyStory så vill jag ha det som tema på kalaset och min plan är väl att bjuda in 3-4 barn eller så. Kollade runt på nätet efter prylar man kan ha i ett sådant sammanhang och hittade en amerikansk partysida som hade allt och lite till på temat. Dock inser jag att barnkalas i USA tycks ha en helt annan omfattning. Många av förpackningarna som innehåller små leksaker man kan dela ut till barnen innehåller 48 stycken (!). Finns det verkligen de som bjuder 48 ungar på kalas? Eller är det meningen att varje barn skall få massor? Att man skall ha samma tema under hela barnets uppväxt?
 
Detta var lite av de saker jag hittade som jag tyckte var kul i alla fall, och som inte kom i megaförpakckningar.
 
Godismix, men nyttigare alternativ är...
Miniförpackningar med såpbubblor
Ballonger
Kritor
Roliga sugrör
Partytutor av något slag
Små rackets med boll "paddle ball"

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-05-08 15:01:48

Partytutorna är väl kazooer (med reservation för stavningen)?
Jag har hört att antalet gäster bör va lika många som åren barnet fyller (i Nicos fall 3) för att barnen ska få mest ut av upplevelsen. 😊 Men om du skulle bjuda 4 st går det nog bra också.
Kram och planera vidare!

Svar: Ja, men då låter det ju som jag tänkt lite rätt gällande antalet gäster iaf :)
och jo det stod att det var just kazooer, men jag har tydligen ingen koll för jag tänkte "och va fan e en kazoo?" (eller hur det stavades) :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela