Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tankar jag tänker på morgonen

Publicerad 2013-05-21 10:44:16 i Allmänt,

Jag har en timmes bilfärd till mitt jobb och i de lägena känner jag att det är bra att jag är utrustad med en livlig fantasi. Ni skall bara veta vilka hjältedåd, äventyr och storslagna resor jag hinner genomföra i mitt huvud under den timmen. Idag var det dock något mer stillsamt. Idag funderade jag på att OM jag skrev en bok, och OM den blev gjort till film, vilka skulle jag då vilja bjuda på premiären av de svenska kändisarna. Blev mycket bloggare insåg jag. I mina tankar gick jag igenom att jag nog inte ville ha dit Blondinbella men att jag anser att Kissie faktiskt skärpt till sig en del. Säga vad man vill om de utseendeideal hon förmedlar men hon skriver en del klokt nu för tiden också. Hon var dock en tveksamt kort. Den jag kände starkast för att bjuda in var LillBabs. Cool tant det där.
 
Sedan vandrade mina tankar vidare till vem jag egentligen anser vara den bästa författaren jag läst och insåg att jag känner väldigt mycket för Selma Lagerlöfs böcker. Det är något med henne sätt att skriva. Och när jag försökte komma på hur jag skulle beskriva den känsla jag känner när jag läser hennes verk som kom jag att tänka på en lyxig middag på en riktigt fin restaurang. Att det kan kännas lite stelt och mäktigt men samtidigt lite magiskt och man njuter så mycket att man aldrig vill att det skall ta slut. Selma, hon var också en cool tant hon.
 
Ja så egentligen kan jag väl sammanfatta det hela med att jag spenderade min morgon med att tänka på tanter, coola tanter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela