Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mera byggbilder

Publicerad 2013-05-16 09:01:52 i Allmänt,

Jag inser att detta med vår husrenovering är intressant för en ytterst begränsad skara, varav en stor del av den lilla skaran bevittnar det hela live och inte behöver bilder... men ändå... Är ju inte känd för att vara underhållande direkt.
 
 
Här är alltså en bild tagen utifrån huset (no shit) och de fönster man ser på bilden är alltså från vänster vårt nuvarande badrum, köket och skafferiet. Här skall det byggas ut fyra meter till. Till vänster på bilden ser man altanen där entrén kommer gå ut. Till höger bakom grushögen döljs det som kommer på nästa bild. Huset kommer då vara rött sen, med vita knutar... såklart.
 
 
Här är då sidan av huset där vår hall tidigare låg. På fredag skall de göra klart grunden för det som kommer bli dels garderob och dels nya badrummet. Den gula dörren man ser är en dörr vi inte använde innan för den går in i det som tidigare var gäststuga som satt ihop med huset, men som snart kommer bli vårt sovrum och den dörren försvinner då.
Den vita dörren som sitter uppe i luften nu är dörren mellan vår tidigare hall och vårt vardagsrum. Den skall bytas ut mot en altandörr senare  På baksidan skall vi ha en liten altan med tak över och så en trappa upp på sluttningen med ett litet altandäck där uppe. Därifrån kan man till och med skymta havet.
 
Har förresten en fråga att kasta ut här. Jag insåg just att det badkar vi ville ha inte har en chans i helvete att komma in i vårt badrum efter det att allt är färdigbyggt. Vad gör man då? Förutom det uppenbara att köp amindre badkar. Köper man det typ nu och ber dem bygga in det i badrummet innan väggarna är på plats?

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2013-05-17 13:59:35

Kul att se och följa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela