Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mer 24? Hoppas, hoppas

Publicerad 2013-05-14 20:30:51 i Allmänt,

I det verkliga livet, så att säga, så har jag ju inte mycket för hårda grottmänniskokillar som tar till våld och så, men ärligt talat kan jag finna detta mycket underhållande på film. Älskar ju t.ex. Die Hard, men så har ju de filmerna också lite glimten i ögat.
Dock finns det få saker som slår serien 24. Jack Bauer är såå cool, och serien är bara såå bra. I sin genre den absolut bästa och skulle man se till alla olika kategorier så kommer den i alla fall bland topp 5, kanske även topp 3. Varje avsnitt är så jäkla spännande så man vill bara se mer och mer, oväntade vändningar, karaktärer som utvecklas och även om de första säsongerna är de bästa så blir serien aldrig dålig eller tråkig.
Trots att Jack är seriens "hjälte" som allt cirkulerar kring och den som räddar dagen så finns det ändå en del tjejer av det tuffare och självständiga slaget. Chloe är ju bara bäst också!
 
I alla fall så pratas det nu enligt denna artikel om att det skall göras fler avsnitt! Jag hoppas lite av glädje och håller tummarna medan vi just nu ser om säsong ett - igen.
 
 
Och har du inte sett serien 24 - ja just DU - så måste du göra det - omedelbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela