Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det är aldrig för sent?

Publicerad 2013-05-20 19:17:49 i Allmänt,

När jag hämtat lillskrutten på dagis idag så tog vi en sväng förbi mamma och pappa och snyltade på dem när de grillade. Nico passade på att stöka ner så mycket han bara kunde men för ovanlighetens skull ville han hem ganska fort för han ville till sin pappa. Var mysigt att hänga med familjen en stund i alla fall.
 
När jag kom hem så kom Hampus exakt samtidigt och även grannen med barn gick förbi och stannade till och pratade. Ända sedan vi flyttade in har vi pratat om att kontakta grannen för att se om man kunde träffas då Nico är jämngammal med deras äldsta barn och de går på samma dagis. Har tänkt att det kunde bli kul för dem att leka. Dock har alltid saker kommit emellan, man har haft tusen projekt för sig och så har lusten att storstäda ibland varit låg.. så tiden har gått och sedan han man känt att det nästan är för sent. Att det är pinsamt att höra av sig ett år efter det att man flyttat in. Men så gjorde slumpen att vi började prata där på vägen, bytte nummer och sa att vi får hitta på något. Bara att hoppas att det blir av. För jag är ju lite sådan att jag gärna vill ses men är skitdålig på att ta initiativet. Att ringa någon eller verkligen föreslå att man skall ses är ett sådant projekt för mig att det aldrig sker. Blir skitglad när någon annan kommer med förslaget men kan aldrig få tummen ur själv.
 
I övrigt har vi bara ätit middag, lekt med Nicos tågbana och samlat krafter. Nu tycks lillen ha somnat och det är dags att packa ner massa saker. Har ett helt rum som skall tömmas och där finns massa OLIKA saker... som alltså stör min hjärna när det kommer till att packa vilket gör att jag mest går in och står och stirrar på det hela och sedan vänder och går igen. Det enda som har packats hittills är det Hampus packat samt det mamma hjälpte mig att packa. Nu måste vi dock ta tag i det för snart skall vi riva därinne och greja. Vårt nya sovrum skall det bli och det blir antagligen det rummet som blir klart först i huset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela