Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sol ute, sol inne

Publicerad 2013-03-27 08:24:40 i Allmänt,

Det är egentligen helt sjukt hur en (jag) påverkas av solen. Från att ha känt mig allmänt nedstämd, trött och stressad så känner jag mig glad, pigg och motiverad - allt på grund av att solen lyser. Det är i de stunderna man tänker att Sverige är ju allt bra ändå för längtan gör våren och sommaren så mycket mer speciell - och sedan tänker jag att bullshit för hur kul är det att deppa halva året bara för att sommaren skall kännas mer speciell.
Men kommer ju ändå aldrig lämna detta landet... med tanke på att jag inte ens klarar av att lämna denna ö. Hemmakär är väl bara förnamnet.
 
Idag fick Nico stanna hemma med mig och ta en mysdag. Kändes att han behövde det. Dock inte helt praktiskt egentligen då jag har massor att göra. Inget spännande utan bara vardagliga saker som att betala räkningar, plocka upp tvätt, städa, dra ris i trädgården och boka klipptid till Nico and so on.
Hade hoppats hinna med något han kan tycka är kul också, men just nu roar han sig själv ganska bra genom att leka med sina Toystory-figurer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela