Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Schlager

Publicerad 2013-03-09 22:56:27 i Allmänt,

Grymt besviken på resultatet i "mello". Grymt besviken! Och med detta sagt tänker jag kort kommentera vad jag anser om kvällens bidrag.
 
Ulrik Munther
Även om han inte har starkaste rösten så gillar jag både låten och framförandet. En låt jag tycker om att lyssna på när jag kör bil. Han på min topp tre.
 
David Lindgren
Inte min typ av låt men gillar den ändå för David är så superduperglad och utstrålar sådan energi att jag själv blir sugen på att hoppa runt lite. Får dessutom skrattanfall varje gång jag ser dansarnas lilla fingerdans.
 
Anton Ewald
Usch. Både låten och killens smöriga look gör mig lite illamående. Som en svensk Bieber. Kommer inte ens ihåg låten en minut efter jag hört den.
 
State of Drama
Även om låten inte riktigt sätter sig så tycker jag mycket om den när jag hör den. Älskar dessutom pudelfrillan och deras inlevelse.
 
Louise Hoffsten
Tycker det är starkt av henne men låten är inte riktigt min stil så hon hamnar någonstans i mitten.
 
Ralf Gyllenhammar
Också någonstans i mitten. Tycker inte att den är apdålig, men tycker inte att den är speciellt bra heller. Min man har skött ljudet för hans band en gång dock och säger att han är trevlig.
 
Ravaillacz
Vad kan man säga. Bara fjanteri för att locka tittare. Borde aldrig varit i final.
 
Sean Banan
Är inget Sean B-fan om man säger så, men man kan ju inte förneka att låtjäveln fastnar i huvudet och han kan det där med show.
 
Robin Stjernberg
Jag tycker att låten är dålig, minns inte ens hur den lät nu i efterhand vilket är ett dåligt betyg, och tycker inte att killen sjunger bra heller. Han kunde ju knappt håla tonen i vissa partier. Var på en av mina bottenplaceringar och fattar INTE att han vann.
 
Yohio
Jag älskar ju Yoiho. Tycker om låten även om den inte är superbra men älskar framför allt framförandet, stilen och showen. Älskar hans mod att vara sin egen och tillföra något nytt.
 
Var ju positivt att svenska folket röstade fram Yohio som vinnare men suger verkligen att de jävla internationella jurygrupperna sabbade allt. Nu skall jag sura och sova.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-10 06:55:08

Jag hade tur, slapp att se eländet:) En fråga bara Emma, brukar man någonsin vara nöjd med resultatet av programmet? ? Nä, eller hur:) SKIT i storformat är det!! Hahaha/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela