Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Redo för påsk

Publicerad 2013-03-28 20:01:29 i Allmänt,

Påskpysslet ligger redo att tas fram imorgon. Påskägg med innehåll i bilen (tar jag in det lär han hitta det). Ägg införskaffat. Känner mig redo för påsken trots att vi inte pyntat det minsta. Tanken på att jag kommer få packa och stuva som fasen inför renoveringen gör att jag drar mig för alla inköp just nu.
 
Affären var hel proppfull med folk. Fick mig att undra om de antingen tror att all världens affärer kommer hålla stängt under hela helgen så de måste bunkra, eller om alla andra har en plan på att vara stupfulla hela helgen så att de omöjligt kan lämna sin bostad.
Själv tar jag mig några små cider idag, för att fira in ledigheten, men inte så jag blir full för jag måste ju vara fit for pyssel imorgon.
 
Nico har i alla fall varit sötast av alla idag. Bara sådär helt go. Dock funkar inte klistermärken för att få tänderna att borstas mer. Men det funkade att låta honom titta i en spegel när han gjorde det.
 
 
Nu hoppas jag sonen somnar snart så jag och maken kan se massa avsnitt av QI och slappa.
 
Btw... det ligger massa stora träd i trädgården nu.. så man måste klättra upp i berget och ner igen för att komma till dörren. Mindre kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela