Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Promenad

Publicerad 2013-03-03 18:08:49 i Allmänt,

Efter att Nico hela dagen tjatat om att han vill åka bil så kände vi tillslut att vi tyckte synd om honom så vi gjorde honom tillviljes och hoppade in i bilen hela familjen och åkte ner till en närliggande småbåtshamn för att se om det fanns några fåglar att mata med bröd. Det fann det dock inte men vi promenerade vid vattnet, kastade sten och vandrade bort till en strand där det låg massa isflak som Nico tyckte var roliga.
Han var väldigt nöjd med att komma ut även om han dels ville bada och dels ville att jag skulle bära honom hela vägen tillbaka (vilket var långt och tungt!). Så fort jag släppte ner honom föll han ihop i en liten hög och om Hampus försökte bära honom så skrek han AJ AJ och vred sig som en mask.
 
 
 
Efteråt så åkte vi förbi affären där Nico fick köpa sig Kinderägg och betala själv med sedel. Detta tyckte han var mycket spännande och roligt :) Han var till och med så duktig att han sparade äggen tills vi kom hem som vi sa till honom. Bara skakade dem förväntansfullt i bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela