Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

På västfronten intet nytt

Publicerad 2013-03-22 18:52:33 i Allmänt,

Av någon anledning älskar jag den rubriken... eller boktiteln rättare sagt. Vet inte varför men från allra första gången jag hörde orden (från pappa tror jag av någon anledning) så har de liksom fastnat i huvudet. Är något tilltalande med dem.
 
I alla fall, efter en föga händelserik dag på jobbet så chillar jag nu med sonen. Hampus är på AW med sitt jobb så jag och Nico myser tillsammans. Blev McDonalds-mat med tillhörande jubel, och snacks. Av någon skum anledning så är det alltid mest avslappnat när Nico är ensam med bara en av oss. Undrar om vi är annorlunda på egen hand utan att vi tänker på det? Nico är mycket gosigare och pussigare när man är ensam med honom och jag kan komma på mig själv med att behandla honom "större", alltså jag pratar mer med honom som en vuxen och det funkar bättre. Varför är jag inte sådan alltid med honom? Skumt egentligen.
 
Hade först planerat att Nico skulle få somna i vår kväll ikväll men nu vet jag inte... Han är så sprallig idag att jag inte vet om han kommer kunna vava ner här inne, och vi har ingen rullgardin och det är lite för ljust här inne vid Nicos läggdags. Verkligen intressant för andra att läsa detta känner jag.
 
Är det bara jag som känner att denna blogg har börjat kännas lite schizo? Känns så svårt att varva mina vanliga "detta har jag gjort idag"-inlägg och "Nico"-inlägg med de mer feministiska, politiska och allvarsamma inläggen. Men det kanske är bra på ett sätt. Att variera sig och visa på att man är lite mer än enbart mamma. Att man faktiskt tänker och tycker saker.
 
I och för sig spelar det ju föga roll med tanke på att så få läser denna blogg. Passar mig visserligen bra då jag inte är så bra varken på att tänka innan jag skriver eller på att ta kritik, så hade många börjat läsa och, ve och fasa, kanske kritisera det jag skriver hade jag väl fått ett mindre sammanbrott.
 
Nu skall jag bara ta det slappt en halvtimme inna jag skall försöka få plutten att somna, i sitt tält, och sedan skall jag kolla på porr... hahaha.. nej jag skoja bara. Jag skall se på Criminal Minds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela