Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Litet lisset barn

Publicerad 2013-03-18 20:14:17 i Allmänt,

Nico hade tydligen inte haft en så bra dag på dagis. Han hade varit ledsen mycket och vägrat sova. Han var ledsen när han hämtades med och hade tydligen varit lite ledsen när de kom hem också.
När jag kom hem var han ganska glad men fick lätt små utbrott. Han fick dock hjälpa mig att diska lite vilket han tyckte var kul. Men något skumt var det. Han ville inte riktigt äta och var sådär lite trött och gosig. Hade röda utslag på ben och mage också. Låg på febergräns och så har han ju sin satans hosta. Så sammanfattningsvis känns det som han inte mår helt bra. Får se imorgon om han kan gå till dagis eller om Hampus får ha honom hemma.
Känns inte alls bra i magen att han börjat vara så negativ till dagis. Märker av en tydlig förändring i hans attityd till dagis och det känns som om det blivit så i samband med att det varit mycket vikarierande personal och ibland lite personalbrist då många varit sjuka och själva vabbat. Får hoppas att det går över.
 
Själv är jag seg men rätt ok. Fått diskat som sagt var, plockat upp tvätt, lagat middag och sedan sysslat lite med jobb. Nu skall jag bara slappa fram tills jag skall sova, vilket kan bli ganska snart.
 
För ovanlighetens skull bjussar jag på en ego-bild, för idag såg jag inte lika schleten ut som vanligt. Idag var jag nästan lite fin tyckte jag själv. Alltid trevligt att man kan ha sådana dagar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela