Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Härligt väder vi har

Publicerad 2013-03-30 15:32:12 i Allmänt,

Nico vägrade klä ut sig till påskkärring vilket han visade genom att gömma sig ett hörn och skika neeeeeej, så han slapp. Men vi tog vagnen och promenerade iväg och delade ut teckningar till några av de äldre släktingarna. Nico fick lite godis och en mjukiskatt och var väldigt nöjd. Sedan gick vi en stund till hans mormor och morfar vilket gjorde honom ännu mer nöjd, speciellt då det fanns påskägg där med. Jag passade på att äta supergoda rester efter deras lilla bjudning igår och så var även jag nöjd.
 
När vi kom hem höll Hampus på att såga träd och greja och Nico ville vara med ute, så blev att vi stannade ute i en och en halv timme. Jag stod och bet mig i tungan och försökte tänka på att barn måste få utforska medan Nico rusade runt på tomten som en galning och klättrade, föll och klättrade ännu mer. Han jagade katten, tog sig över stockar och murar samt hade lite middagsbjudning på en stubbe. Riktigt lycklig var han och jag tänkte att det är så härligt att bo så här på landet med stor härlig tomt som han kan röja runt på.
Måste dock verkligen bygga staket och grind runt källarnedgången som han var på väg att springa i full fart utför i sin jakt på katten.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-30 19:09:54

Underbara bilder på älsklingen i "vår"vädret:) Det är ett privilegium att få ha er alla så nära oss:) Älskar er över allt/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela