Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fullt upp..

Publicerad 2013-03-29 15:32:00 i Allmänt, Barn,

En bekant skrev på fb att hennes dotter sagt att hon trodde att det hette långfredag för att man måste hinna med så mycket den dagen, och det tyckte jag var en väldigt bra teori. Vi har verkligen haft fullt upp idag.
 
Först skulle vi påskpyssla. Nico lyckades måla sina kläder och i sitt hår men var i övrigt inte speciellt intresserad av själva pysslandet utan det var mest jag som fick pyssla medan han såg på. Två toapapperskycklingar blev det i alla fall och Nico hjälpte till lite med att måla gult och klistra på ögon. Fjädrar tycker han är äckligt så han vägrade ta i dem utan fick rysningar :)
 
 
Sedan behövde vi till Torp och köpa sågblad till Hampus såg, så vi åkte hela familjen. Nico var mycket lycklig över att det blev utflykt. Och han beslutade sig själv för att han absolut skulle ha tofs, så det fick han ha. Trots tofsen hade han som alltid hår i hela ansiktet :).
 
 
På Torp blev det McDonaldslunch innan vi handlade sågblad och Nico fick testa sin nya vagn. Han tyckte mycket om den men ville såklart inte sitta still mer än några sekunder.
Efteråt gick vi till en lekplats där och han var helt överlycklig över att få springa runt och busa lite.
 
 
 
 
 
Efter det gick vi och handlade mat på Coop. Vi fastnade såklart vid leksakerna där Nico fick välja något han ville ha. Sedan ville han ha solglasögon också så han fick välja själv. Hans första val var lila glittriga Hannah Montana solbrillor men de var för stora. Hans andraval val rosa prinsessglasögon men de var för små. Sedan upptäckte han att det fanns solglasögon med Woody och Buzz på så det blev såklart sådana.
 
När vi kom hem kom snälla pappa förbi och hjälpte Hampus med att röja undan de stora träden som fällts precis framför huset. Skall bli skönt att slippa klättra i berg för att komma in.
Jag och Nico tittade på en stund när de sågade men sedan ville Nico in och se på film.
 
 
 
 
Nu är det städning, matlagning och lite äggmålning kvar på schemat. Och sedan en lugn kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela