Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

De kan mer än vad man tror

Publicerad 2013-03-16 16:03:40 i Allmänt,

Jag är ganska kass på att låta Nico testa saker själv. Jag är kanske lite av en curlingmorsa som tycker det går smidigast om jag gör allt, eller så är jag bara lat och vill vara tidseffektiv.
Dock är det ju så att de gånger han verkligen får försöka så kan han så mycket mer än vad jag trodde. Med lite hjälp och guidning kunde han faktiskt lägga ett 16-bitars pussel själv. Och pekade ut på Woody och Woodys häst efteråt, och häst är ett ord han sällan använder annars.
 
Boken vi köpte blev också synnerligen populär. Det var inte bara pop-up utan små flikar man kunde dra i så att figurerna gungar och åker kana och annat. Tydligen skall böcker vara interaktiva för att Nico skall finna dem intressanta.
 
Så med andra ord har han vaknat nu men han sov i flera timmar och jag hann jobba lite. Stör mig att jag måste lägga flera timmar varje helg på jobb för att hinna med.
 
Får se om vi skall ta och gå en liten promenad sedan. Beror på om jag har energi nog att orka den lååånga låånga tid det tar att förklara för ett upprört barn att hans mormor och morfar inte är hemma så vi inte kan gå dit. Vi bor vid skog och hav och kan gå i hur fin natur som helst, men så fort vi kommer ut så har han bara ett mål och det är att gå hem till dem :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-16 17:49:39

Älskade lille plutten! Hoppas att han inte blir för besviken att han inte kan komma till oss i dag:( Vi åker hemifrån om en halvtimma:( Puss på er/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela