Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sommarjobbare

Publicerad 2013-06-25 20:53:05 i Allmänt,

Idag har vi haft vår egen sommarjobbare hos oss för första gången. Lite hjälp skadar aldrig (eller rättare sagt, det behövs verkligen). Och det skall jag säga att den som hävdar att tonåringar är lata och arbetsskygga har då inte träffat denne kille. Shit vad han stog i. Vi fick nästan hejda honom. Otroligt effektiv.
Kan ju säga att jag INTE var sådan när jag var tonåring. Bland mina goda egenskaper i den åldern kunde man inte finna hög energi och arbetsmoral, det är då ett som är säkert :)
 
I övrigt har jag mest målat idag. Nu kan jag måla ännu mer effektivt så Hampus, Laban och Felix byggde torkställning åt brädorna.
Efter jag hämtat Nico var vi dock hos mamma och pappa en stund och när vi kom hem lekte vi i trädgården lite. Nico är vääldigt imponerad av killarna som bygger och vill gärna vara och titta på vad de gör och busa med dem. Sedan lekte han med Laban också och höll på att skratta ihjäl sig och ville sedan gärna följa honom som en svans också. Alla är roligare än tråk-mamma :)
 
Nu har han dock somnat i vår säng. Trött efter en dag full av lek och skoj. Får se vad vi kan hitta på imorgon då Nico är ledig hela dagen. Skall ju regna trist nog så blir ju kanske inte så mycket ute-utflykter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela