Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sista dagen med skitkasst humör?

Publicerad 2013-06-23 20:26:25 i Allmänt,

Finns egentligen inte så mycket kul att dela med sig av idag och orkar inte tänka politik eller genus eller något annat seriöst. Vaknade tidigt efter att ha sovit kasst och spenderade morgonen med att gosa med lillkillen.
När Hampus vaknade for vi och handlade elmaterial till huset och det tog större delen av dagen på grund av enorma köer. Tack alla midsommarfirare som pkte hem alla på en gång!
 
Nico var på ganska bra humör först men sedan bestämde han sig för att testa mina nerver och vrålade och skrek för det mesta. Som tex för att han inte fick ta sin barnvagn och köra på folk i affären.
 
När vi kom hem jobbade Hampus på huset medan jag låg i sängen med Nico. Han såg film och jag var halvt avliden av utmattning. Detta tills det var dags för matlagning och jag fick ett enormt pmds-utbrott för att Nico vägrade låta mig laga mat ifred (och vi har världens minsta kök och man kan inte vara flera där samtidigt)... Hampus styrde dock upp det hela (<3 <3).
 
Annars har vi busat en hel del idag jag och Nico och haft det bra.
 
Ja vad skall man säga.. detta kan vara ett av de hittills mest meningslösa inläggen. Snark. Läste i alla fall klart en bra deckare idag: Paradisoffer. Del av en serie och de tidigare har också varit bra men denna var nog snäppet bättre. Väldigt spännande. Jag minns för tillfället inte vad författarinnan heter och oförskämt nog orkar jag inte ens googla. Igår läste jag även Puma Swedes bok och även om jag inte känner för att bli porrstjärna efter att jag läst den (men det beror inte på boken utan mer på min personlighet) så fick man känslan av att hon är en rätt härlig brud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela