Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nyklippt

Publicerad 2013-06-19 17:42:58 i Allmänt,

Så, då var sonen klippt. Känns faktiskt inte alls bra. Inte för att själva klippningen inte gick bra. Tjejen som klippte var jätteduktig, Nico skötte sig perfekt (förutom att han vägrade ha sådant där skynke på sig - sådant får han panik av) och frisyren blev precis som det jag bett om. Så jag borde vara nöjd och glad. Men... han ser så stooor ut. Min långhåriga lilla gullunge är plötsligt ett kortklippt liten pojke. Känns jätteskumt.
 
Fasen, jag är en sådan där mamma som vill att mitt barn skall vara litet för alltid.
 
 
Här är den något mer kortklippta killen efteråt när han får "åka bil".
 
Jag passade även på att boka in lite me-time, så sällan jag unnar mig själv något i den stilen, så på måndag skall jag få massage (fast det hade jag sedan tidigare presentkort på från pappa) och på onsdag skall jag klippa mig och färga håret.
 
Knäppt egentligen hur dålig jag är på att unna mig saker för mig själv. Köper oftast mest saker till Nico och går inte ens till tandläkaren själv. Det skall dock också bokas in. Inte för att det är så myspys men hade vart bra att ha gjort.
 
 

Kommentarer

Postat av: SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Publicerad 2013-06-19 21:04:54

Åh jag kommer aldrig palla att klippa Adrian... Hår är min ångest och nu när han fått så gullig rufs, nää, det får han behålla :-)

Svar: Jo jag har också en grej vad gäller Nicos hår, men nu var det väääldigt långt och då han dels svettades som sjutton nu i värmen och dels gråter när man skall kamma honom så kändes det snällast att klippa av det... även om det kändes i hjärtat :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela