Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Midsommar

Publicerad 2013-06-21 20:11:12 i Allmänt,

Vad är svensk midsommar utan regn?
 
Firade midsommar med lite midsommarlunch tillsammans med mamma, pappa, Hampus och Nico. Sedan gick Hampus hem och vilade då han hade ont i kroppen efter allt byggande medan vi andra gick ner till det traditionella midsommarfirandet vid stranden.
 
Mamma och pappa toglite fina bilder de få sekunder han stod still. Jag var helt utmattad efteråt för jag fick jaga honom så. Han skulle ut i vattnet och upp i träd och vad både högt och lågt.
 
 
 
 
 
Han ville inte dansa kring stången dock, men blev glad över fiskdamm med godispåse. Vi köpte också lotter och jag vann en spann full av snacks.
 
När vikom hem fick jag vila lite innan det var dags att åka och handla men efter det har vi mest tagit det lugnt och nu ligger han och snarkar bredvid mig i sängen.
Min goa älskling <3

Hampus hade städat massor hemma också så det var skönt att komma hem och sätta sig. Önskar bara att jag hade varit på bättre humör. Tyvärr är det min PMS-period och önskar att det fanns bra hjälp att få mot sådant för jag har inte bara lite PMS jag. I ungefär två-tre dagar i månaden är jag så super irriterad, trött och lättretlig att jag förvandlas till en hemsk människa. Men jag skall inte tråka ut er med problem på självaste midsommar. Hoppas ni alla haft en bra dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela