Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Födelsedagstankar

Publicerad 2013-06-16 18:48:00 i Allmänt,

I mammagruppen på nätet som jag är med i så startades en tråd med tankar kring födelsedagspresenter till barnen som fyller tre runt augusti (gruppen består av kvinnor som hade bf i augusti 2010). Har tyckt att det är skitsvårt då det känns som Nico har allt han kan tänkas vilja ha (det bortskämda lilla barnet).
 
Jag tycker det är svårt med sådant som presenter också för även om det finns saker som han behöver (t.ex. i klädväg) och sådant jag vill att han skall ha (som t.ex. väggdekaler att piffa upp hans rum med som jag kollat lite på) så vill jag ju att det han får skall vara saker som han själv tycker är roligt.
 
Han älskar ju fortfarande allt som har med ToyStory att göra och en ny kärlek är ju Bilar (Disney Pixar filmen Bilar alltså) men känns lite trist att alltid ge honom sådant.
 
Något jag vet att han älskar är ju studsmattor. Vägrar dock ha en stor som tar upp halva tomten och oroar mig en hel del för skaderisken på sådana höga studsmattor också (jag är en väldigt orolig mamma). Såg dock denna uppblåsbara hoppborg på ToysRUs för typ 400 spänn. Frågan är ju hur hållbar den är.
 
Det fanns på samma ställe också en mindre studsmatta för runt tusenlappen som såg ganska säker ut. Kanske att det skulle kunna vara något.
 
 
Jag har också tidigare tänkt köpa Villa Villerkulla huset med figurer till honom för han älskar ju att leka med små gubbar och hus, så det kanske kan vara en tanke. Finns ju även Pippis pappas skepp. Kostar ju en hel del dock så kanske att man får inhandla det på Ullared eller nåt.
 
En annan sak som jag tänkt på är han älskar att bygga hus med Duplo/Lego. Dock har han hemma inga bottenplattor så hade önskat att han fick detta samt vanliga klossar (alltså inte gubbar och grejer utan bara byggklossar) så han kan bygga hus... Vet inte om han är redo att ha lego med så små bitar hemma ännu (eller om jag är det).. fast det kanske han är.
 
 
Får väl se vad det kan tänkas bli.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Helene C

Publicerad 2013-06-16 20:04:16

Den innätade lilla studsmattan hittade Elias in i på BR Leksaker! Det blev ett ramaskri när han var tvungen att lämna den och gå vidare. Men jag förstod inte om den är för inomhus- eller utomhusbruk..

Svar: Nej det funderade jag också på.. För vill ju ha den ute. Blir lite trångt inne annars :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela