Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Feberyra

Publicerad 2013-06-11 18:34:32 i Allmänt,

Efter att Nico som sagt var hade haft en pigg förmiddag och vi köpt mat på McDonalds så åt han sina pommes (men inte hamburgaren) och blev trött. Han somnade och sov några timmar och när han vaknade igen var hans kinder blossande röda, han orkade inte komma upp och han låg och yrade. Bland annat sa han sitt eget namn om och om igen med konstiga röster. Ingen mat ville han ha heller.
 
När jag tempade honom så hade han strax över 40 grader och var nästan så man brände sig när man tog på honom :( Stackars liten.
 
Nu har han precis kommit upp ur sängen och lagt sig på soffan istället och då är klockan 18.30 (undrar om han somnar ikväll?). Han fick även i sig en tredjedels uppvärmd hamburgare och en halv macka.
Min lilla gosunge <3
 
Kan dock berätta om två tillfällen, ett igår och ett idag, då han visat att han försöker använda språket mer även om han är begränsad i sina ord. Igår när han skulle sova så ville han sitta en stund innan och mysa med pappa i soffan och se film och då sa han: Inte schoova. Dator. Pappa. Schtool.

Och idag då jag frågade honom om han ville ha mer gurka så svarade han. Nej mer gurka
 
<3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-11 21:11:57

Vår älskling!! Han kan han;)/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela