Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En bra dag

Publicerad 2013-06-06 21:31:45 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag även om min enorma trötthet kvarstår.
Nico vaknade tidigt men var på lugnt humör hela morgonen så jag kunde vila nästan till 10. I slutet bestämde han sig dock för att jag i alla fall inte fick sova utan gav mig en bok och krävde att jag skulle ligga och läsa bredvid honom när han såg på film. Snällt nog var det en ny deckare som jag inte läst ännu som han levererade.
 
När jag väl orkade ta mig upp så promenerade vi ner till mamma och pappa där han fick leka lite innan vi åkte och handlade.
 
 
 
När vi kom hem hade Hampus rivit det sista av det som skulle rivas och medan jag och Nico åt lite lunch så fick han bort det mesta till containern. Jag var ute och hjälpte till lite efter det också, och så kom en skadedjurssnubbe och sprutade medel mot myror.
 
Vi hade sedan planer på att få gjort lite småsysslor men så ringde Laban och frågade om vi ville komma över på fika och vi kände att det var en trevlig och välbehövlig paus från slitet hemma.
Elsa var iväg på marknad så det var Laban, Nova (som är något år äldre än Nico) och Labans två trevliga tonårssöner hemma. Var kul att se deras fina hus och Nico tyckte att han hade hamnat i himmelriket. Han lekte med Novas saker, sprang runt på gräsmattan och busade med Nova och de studsade på den enorma studsmattan på tomten. Han grät bittert när det var dags att åka hem.
 
Väl hemma slängde vi i oss lite mat och sedan var det sovdags för Nico. Han somnade snabbt så dagen hade tagit på krafterna fast det var kul. Och mina krafter är inte mycket med de heller så skall nog sova snart jag också. Imorgon Torp.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela