Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En annan typ av nalle

Publicerad 2013-06-30 19:17:06 i Allmänt,

Undrar om det är många andra barn förutom min son som bara kan sova om han får hålla sin leksaksmobiltelefon (långt ord det dära) i handen?...hmm..
En nygammal fixering han har. Han till och med sitter och tittar på youtube-klipp på mobiltelefoner. Typ bildspel på mobilens utveckling och sådant.
 
Nu ligger han i alla fall och skall sova. Efter att han hela eftermiddagen talat om för mig hur dumma vi är, och då jag inser att detta beror mycket på att vi har så mycket att göra att vi leker mindre med honom, så hade vi värsta lekracet innan sängdags. Det brottades och kittlades och tjöts. Nico hittade också på en underlig lek som gick ut på att jag skulle sitta i soffan och låtsas sova och då skulle han försöka riva ner soffkuddarna varvid jag skulle vakna och hoppa på honom och kittla honom. Väldigt skojigt tydligen :)
Hampus fick även krypa runt på alla fyra ett tag och vara en häst som Nico red på.
 
Roligt hade han i alla fall (Nico alltså, vad gäller Hampus är det mer tveksamt) och när jag väl frågade om det var dags att sova så tjöt han: Jaaaaa!, och sprang in till sängen. Inte alla dagar det går så smidigt.
 
Och till mamma och pappa kan jag hälsa att han snabbt kom över sorgen över att han inte fick följa med dem hem efter att de tittat förbi. Han var lite ledsen och ilsk i någon minut och slog efter mig och fräste att jag var dum, men sedan ångrade han sig och gav mig en spontan puss och satte sig och åt sin middag.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-30 21:14:18

Så skönt att han snart blev glad igen:) Hade ångest när vi gick:( Att inte kunna ta med den lille älsklingen när han tar på sina stövlar och sticker sin lilla hand i min och vill gå med oss och inte kan/får fullständigt skär i mormorshjärtat:(/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela