Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagboksvarianten

Publicerad 2013-06-09 19:49:55 i Allmänt,

Ibland är det ju så att jag varken orkar vara filosofisk, politisk eller vidare klok här på bloggen. Då överlämnar jag klokheterna åt någon annan och det blir mer dagboksvarianten här. Oftast sker detta i perioder då jag måste vara mer praktisk i min vardag och ta tag i saker och det inte finns tid för funderingar av olika slag.
 
Idag sov Nico hyfsat länge och vid tio kom Karin och Malvina och kidsen kunde leka medan vi pratade lite. Var trevligt avbrott i vardagen. De stannade ungefär två timmar och gick ungefär då Hampus vaknade.
Sedan åt vi snabb lunch innan Nico fick vara hos mormor och morfar medan Hampus gjorde lite elgrejer och såggrejer på huset medan jag städade Nicos rum... vilket tog tid... och tydligen resulterade i ett så rent rum att det var skrämmande och Nico först inte vågade sova där när kvällen kom.
 
När det var klart for vi och handlade. Sedan var det middag och lite slappt innan Nico skulle sova. Så med andra ord har Hampus slitit mer än mig som vanligt, men jag fick ändå lite gjort. Jag tror att jag dock är på väg in i den berömda väggen, i alla fall temporärt, för jag tänker enbart på att sova och skulle lätt kunna sova hela dagarna. Känns som om jag loggat ut, eller vad man skall kalla det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela