Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Aktivering av barn

Publicerad 2013-06-02 17:14:46 i Allmänt,

Eftersom Nico var superuttråkad idag så tog jag honom och for iväg ett tag medan Hampus fortsatte med rivandet.
Toyland, ett stort postorderföretag som har sitt lager i närheten, har kursat så de har stor utförsäljning av allt och jag tänkte att det kunde vara ett kul tidsfördriv en stund.
Fanns verkligen hur mycket som helst och hade jag haft mer pengar hade jag köpt mer saker, men kände att jag fick försöka begränsa mig något. Nico tyckte att det var rena julafton såklart.
Här är något av det jag köpte, eller rättare sagt allt förutom ett paket Toystory-servetter, några Happy Bunny-pins till mig själv samt en stor vattenbana med båtar som jag fortfarande har i bilen.
 
Ursäkta att bilden är upp och ner men min dator vägrar vända på den. Är i alla fall ToyStory ryggsäck och ett ToyStory-spel som egentligen är för mycket större barn men som Nico låg på golvet i affären och kramade så hade inte hjärta att säga nej.
 
Nico med Pippi-dockan vi köpte som han älskar och nu har med överallt.
 
 
Pippi 3D pussel
 
 
Även denna bild vägrar vända sig men är i alla fall ToyStory lunchbox med tllhörande vattenflaska.
 

Finns dock två saker jag i efterhand ångrar att jag inte köpte och det var en Cars bilbana som jag tror han hade tyckt om samt sängkläder med smurfarna på. Kanske att jag smyger iväg en annan dag och ser om det finns kvar - om inte Hampus hinner stoppa mig.
 
Efteråt tog vi och åkte till min mormor och morfar, alltså Nicos gammelmorföräldrar. Vi fick lite god mat och sedan gick vi ut på gården och lekte lite då han fortfarande var helt överaktiv och bara sprang runt och vrålade att han ville gå ut.
 
 
Han ålte rutchkana typ tusen gånger och släppte alltid ner Pippi först och när hon landade på marken sa han att hon var ledsen och så åkte han efter och räddade henne.
Han gungade också en del men sedan kom andra barn och han blev lite nervös.
 
 
Han upptäckte också "pensionärsgymmet" som han tyckte var himla kul där han kunde gå balansgång och annat.
 
Sedan åkkte vi hem och meningen var att jag skulle hjälpa Hampus kasta saker i containern men det gick sådär bra. Hann gå med tre skottkärror innan Nico störde alltför mycket och fick dessutom bära allt (inklusive glasfiberisolering) utan handskar då Nico bryter ihop helt om jag har det på mig.
Så får bära mer när han somnat och vi fick gå in och käka och slappa en stund istället.
 
Om nån annan skulle ha vägarna förbi Toyland och vill köpa en present till Nico är det för övrigt bilbanan nedan, eller en liknande variant i alla fall, som jag tänkte köpa till honom men aldrig gjorde:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela