Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

What´s cooking

Publicerad 2013-07-24 19:37:36 i Allmänt,

Ingenting faktiskt, för just nu har vi inget kök. Det rivs och byggs och donas och grejas och mitt i allt detta sitter jag med en huvudvärk som inte vill ge med sig och orkar inte riktigt engagera mig mer. Vill bara att det skall vara klart. Och såklart är det ju främst det vi skall göra kvar nu. En oändlighet av målande, tapetserande och sånt. Kan det vara klart nu, tack.
 
Kommer bli skitbra när det är klart men just nu... pust.
 
Nico har pga renoveringen fått sova i vår säng länge nu. Men idag kände vi att det hade varit trevligt att få lite egentid och kanske se en film som inte är animerad innan vi somnar. I Nicos rum finns dock ingen rullgardin just nu så jag sitter i nuläget och försöker få honom att somna i en säng i ett rum där det är ljust som på dagen.
Nico har kontrat med att leka lekar med sina nallar, vilja läsa böcker, vilja kramas, småprata och sjunga men just nu - precis då jag var beredd att bara ge upp - så tycks han nu ha kurat ihop sig och är på väg att somna (ta i trä)... Det är faktiskt en väldigt bra egenskap han har just nu och det är att han själv fattar att när man är trött så är det bra att sova. Och trött vet jag att han är för det har han tydligt visat ett bra tag nu.
 
Hoppas jag snart skall få orken att göra några roliga aktiviteter med honom då han är precis lika trött som jag på att leva i byggkaos med det ständiga ljudet av sågar och hammare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela