Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vårt lilla misstag

Publicerad 2013-07-27 19:27:26 i Allmänt,

Att låta Nico sova väldigt länge inne hos oss har nu visat sig vara något av ett misstag (vilket man hade kunnat räkna ut med.. ja ni fattar). Han vill nu verkligen INTE sova i sin egen säng. Han försöker undvika detta genom att först göra själva nattningen till en väääldigt långdragen process.
I förrgår kom han även på att vi aldrig låter honom sova ensam om han är sjuk och han började därför under dramatiska former simulera magsjuka. Eftersom jag är en fullblodsidiot och vi denna familjen tydligen premierar innovation av detta slag så fick han då komma in till oss (så alla problem vi har nu får vi verkligen skylla oss själva).
 
Igår mådde jag dåligt så Hampus hade hand om nattningen och han tröttade ut honom tills han gav upp, oklart hur. Idag är det jag som sitter här inne och lyssnar på gnäll, gråt, sparkande och upprörda "aj aj aj" när han lägger sig i underliga vinklar och låtsas att han inte kommer loss. Enda sättet att få honom att somna är helt enkelt att ignorera järnet och bara skriva på datorn....
Skulle dock gissa att jag får sitta här i alla fall en timme till medan febersvetten förvandlar mig till en pöl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela