Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Never ending story

Publicerad 2013-07-27 19:13:42 i Allmänt,

Sorry för bristfällig och föga spännande uppdateringar det sista. Jag har ju alltså varit sjuk i två veckor nu och har därför inte gjort så mycket mer än att vara just sjuk även om jag då och då försökt trotsa det hela.
Var ju hos läkaren igår som, som vanligt, tog snabbsänka och skickade hem mig. När jag åter vaknade med feber och huvudvärk i morse så var jag i tårar och kände att jag fan inte orkar mer.
I ren desperation gick jag in på nätet och listade mig på en annan vårdcentral och skaffe akuttid där idag. Först var det dock samma visa med tester som inte visar något men denna läkaren var lite mer sympatisk och sa att han förstår om jag håller på att bli tokig och han sa dessutom att man SKA inte ha feber och huvudvärk i två veckor.
 
Han rådgjorde med infektionskliniken per telefon och sedan fick jag en remiss. Han sa att om jag känner att jag blir försämrad i helgen så kan jag åka med en gång men att det bästa är om jag väntar i helgen för att se om detta eventuellt var kulmen och jag är bra sedan och att jag annars tar remissen och åker in till Östra. Kändes bra att bli tagen på allvar även om det inte fanns en quick-fix.
 
Efter det har jag mest legat i sängen. Lyckades ta mig upp tillräckligt för att diska, that´s it. Känner mig så förbannat värdelös nu när vi har så mycket att göra. Dåligt samvete gentemot Nico har jag också. Jag har varit i sängen och trist i två veckor och nu har Hampus nackspärr så han är inte mycket roligare han.... stackars Nico bara är fången här med oss. Som tur var kunde mamma komma en stund på eftermiddagen och leka med honom. Så lycklig blev han.
 
Hoppas så jäävla mycket att jag mår bättre imorgon.
Då har jag liten lista som väntar:
Måla sovrum
Måla fönstersalningen
Måla spis
och så vidare

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela