Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min lilla plutt

Publicerad 2013-07-28 19:43:02 i Allmänt,

Jag tycker sååå synd om Nico som har en mamma som spenderar 80% av dagen i sängen just nu. Han är så uttråkad och less. Idag fick han dock komma ner och leka en stund hos sin mormor och morfar och det gjorde honom mycket glad <3 Han kommer även få vara hos dem imorgon när jag skall in till infektionskliniken på Östra för utredning.
 
Hade en stund i morse då jag var ok... kände mig matt och svag men utan huvudvärk. Kom mig ner i källaren och hämtade upp färgen jag behövde. Maskerade sedan tre fjärdedelar av ett fönster och sedan fick jag gå och lägga mig igen... efter det har jag bara kunnat vara uppe små stunder i taget innan jag känner mig illamående och som att jag är på väg att svimma.
 
När Nico var iväg så fick jag migränattack igen. Fick ligga i två timmar i mörker med öronproppar och plågas. När det väl gick över och jag kunde komma upp möttes jag av en överlycklig unge som skrek: "KJAAAM" och kastade  sig om min hals och utdelade pussar. <3
Var dock tvungen att vila ganska snart igen och Nico kom in till mig då och då... "Hej då elkling" sa han innan han gick igen <3
 
Nu mår jag bra nog att natta honom i hans rum och idag var det inga protester och han var tydligen trött för han somnade på fem minuter. Har ju tydligen varit en varm dag sägs det... själv frös jag större delen av tiden. Fördelen med feber non stop.... värmeböljan blir som en bit kaka, som man skulle sagt in the states.
 
Nu är maken ivägskickad att inhandla frukt och bulle. Det enda jag kan få i mig. Jag tror detta kan fungera som en bra bantningskur. Nej fy fan.. nu vill jag må bra!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela