Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lek och bus

Publicerad 2013-07-03 19:40:34 i Allmänt,

Idag var hela familjen morgonseg och släpade oss upp när vår "sommarjobbare" kom. Till och med Nico var lugn och ville helst sitta och se film. Så jag kan erkänna att på förmiddagen fick jag gjort absolut noll.
 
 
Försökte få en bra bild på Nico i hans fina hatt, men sedan fick han syn på mig och fingret kom upp.
 
 
Och sedan ville ha ta en bild på sig själv.
 
 
Vid två hade vi fortfarande inte gjort något vettigt men då var det dags att åka och träffa några av mammorna från föräldrakursen (det var ju pappor med på den också men idag kunde ingen av dem) och deras barn. Nico somnade i bilen på vägen dit men hade sedan väldigt kul. Han kände sig verkligen som hemma och gick in och ut och pillade med allt. I slutet märkte jag dock att han började bli lite övertrött för då var han sådär överdrivet exalterad och skrikig. Var i alla fall mycket trevligt.
 
Efteråt åkte vi och handlade och sedan var det hem och ordna med middag. Nico var trött och gnällig och började åter prata om det mystiska "daja". Fortfarande vet jag inte vad det är och han till och med grät i sömnen i natt och pratade om det.
När det var dags att sova var det lite tårar som det brukar bli när han är övertrött och jag själv är för trött för att orka vara helt lugn och tålmodig. Somnade snabbt när han väl kom i säng i alla fall.
 
Nu skall vi se lite film innan vi skall sova och imorgon fyller världens bästa man år. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela