Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hej hopp huvudvärk

Publicerad 2013-07-26 18:44:24 i Allmänt,

Idag vaknade jag med huvudvärk men med massa tabletter hamnade det på hanterbar nivå. Vi lämnade Nico hos mamma och pappa och for till vårdcentralen. Fick vänta en timma efter bokad tid innan jag fick komma in, lämna snabb-sänka, fick göra lite snabba neurologiska test och sedan blev hemskickad igen eftersom läkaren (som tydligen inte hört talas om "personal space" utan typ satte sig i mitt knä) sa att det inte var något antibiotika hjälper mot. Nähäpp... och inga andra åkommor finns i världen?
 
Hämtade Nico som hade badat, ätit glass och upptäckt Talking Tom. Vi for sedan ner till Colorama och valde ut våtrumstapeter, handlade lite och köpte Happy Meal åt Nico innan vi for hem. Hemma slog huvudvärken till igen och inga tabletter funkade så har legat i sängen några timmar nu medan Nico har hoppat upp och ner brevid mig, dansat, klappat händer och ropat saker till Talking Tom som svarar.
Kul att han kan roa sig i alla fall.
 
Blir så himla trött på detta. Har ju massor av saker att göra. Måla och greja så vi kan bli klara här hemma och så kan jag bara ligga i mörker och halvdö. Fy fan vad trött jag blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela