Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En fet älva och bloggtips

Publicerad 2013-07-06 08:12:21 i Allmänt,

Jag har ju som sagt var varit något besatt av sidan Etsy.com det sista. För er som inte vet så är det en sida där man kan köpa saker som människor gjort själva (+ en del vintage). Det finns kläder, smycken, konst och allt mellan himmel och jord... och ofta till bra priser.
 
Hittills har jag nöjt mig med att bara titta och drömma om alla fina saker jag vill ha i huset när det är klart, men igår hittade jag något som jag var tvungen att köpa omedelbart. Så snart är denna underbara feta älva på väg på posten hem till mig.
 
 
Som jag i älveform :)
 
Vill även tips om två blogginlägg. Hej Sonja var en av de allra första bloggarna som jag följde. Nu för tiden skriver hon ganska sällan men gillar hennes blandning mellan allvar, normkritik och en alldeles speciell sjuk humor.
 
Vi avslutar med ett anti-tips. Se aldrig filmen Gi Joe: Retaliation. Det finns inget bra med den filmen. Ett uruselt manus där du större delen av tiden har noll koll på vem som är ond och god och vad fan det är som händer, männen är muskulösa och extremgrabbiga med klyschiga "coola" one-liners hela tiden, den enda tjejen som får vara med är av någon anledning hela tiden sexig, välsminkad och välfriserad även under combat... och ja, det hela är bara fånigt. Det värsta tycker jag är att trots att filmen är späckad med våld och verkligen våldsglorifierande (det är coolt att slåss och vara soldat) så innehåller den en humor som enbart kan uppskattas av människor ålder 15 och neråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela