Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Saker som stör mig... igen

Publicerad 2013-01-22 19:24:41 i Allmänt,

Jag tycker ju det är kul att lista saker som stör mig som ni kanske märkt. Idag tänkte jag lista top 5 saker som stör mig på Tradera och top fem saker som stör mig i trafiken. Så kul skall vi alltså ha. :)
 
Saker som stör mig på Tradera:
 
5. Klädpaket där jag enbart vill ha ett av plaggen. Mest störande om jag vill ha en speciell tröja och den ingår i ett klädpaket med två klänningar så att jag verkligen inte har nytta av dem.
 
4. Folk som angivet en helt orimlig fraktkostnad. Kanske tänker man inte på det och så vinner man en t-shirt för 12 spänn och så har idioten angett 60 spänn i frakt som man måste betala.
 
3. Folk som stavar helt fel eller använder sig av särskrivningar. Kan knappt köpa av dem. Fast kan vara ganska underhållande att läsa ibland.
 
2. Människor som skickar arga mail om man inte hunnit sätta in pengarna en dag efter man vunnit plagget.
 
1. Det ABSOLUT VÄRSTA är de som anger vilket kön plaggen bör användas av. Typ "Fin tröja till tjej" eller "byxor för den tuffa killen". Kan inte jag få avgöra själv om jag vill ha en rosa tröja till min son!? Blir rasande av sådant. Speciellt då det är uppenbart unisex, som lila mjukisbyxor. Ge en bra beskrivning istället där eventuella volanger och puffärmar står med så kan köparen avgöra själv.
 
Saker som stör mig i trafiken:
 

5. Människor som inte fattat att de måste lämna företräde när de lämnar parkering/utfart etc. utan bara kör rakt ut oavsett om man kommer körande på vägen,så man tvingas tvärnita.
 
4. Människor som sätter på helljuset för tidigt, dvs. bländar av men sätter på det igen när de är PRECIS framför en så man nästan kör av vägen av chocken.
 
3. Människor som ligger upp i röven på en och tror att det skall få en att köra fortare.
 
2. Människor som kämpar som små svin för att köra om en men som efter de kommit om börjar köra långsammare än vad jag gjorde innan... va fan skulle de om för?!
 
1. Människor som parkerar så jävla nära att man knappt kan komma in i bilen och knappt kan backa ut utan att skrapa upp deras jäkla bil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela