Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Skadad Buzz

Publicerad 2013-02-11 11:02:13 i Allmänt,

Fasar lite för när Nico kommer upptäcka att Buzz ramlade ner från dagisets hatthylla idag och hans fot gick av. Kan bli hysteri. Får hoppas att Hampus lyckas laga honom med lim, annars blir det nog att punga ut dyra pengar för en ny Buzz.
 
Nico var annars glad imorse. Fast han är inne i en slags fas kan man säga. Han totalvägrar att få sina naglar klippta och att kamma sitt hår. Vet inte vad jag skall göra. Håret går ju att lösa med massa spraybalsam och kamma lite då och då, men naglarna. Hur klipper man en nagel på en unge som springer, sprattlar och blir helt galen?
 
Sitter på jobbet och fryser nu. Har lunch. Måste erkänna att även om jag älskar mitt jobb på många sätt så är jag lite trött på det just nu. Är för mycket att göra, för mycket stress och snurr och för lång resväg. Samtidigt vill jag inte jobba med något annat. Vet inte riktigt vad jag skall ta mig till.
 
Denna vecka jobbar jag i alla fall hemma två dagar så känns lite bra, även om jag har apmycket som måste göras och planeras de dagarna så jag kommer ha fullt upp även om jag jobbar hemifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela