Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lördag och mer bajs typ

Publicerad 2013-02-09 19:17:43 i Allmänt,

Idag fick jag vakna tidigt som vanligt och strax innan 10 gav vi oss av till barndansen, jag och Nico. Hampus fick vara hemma men jag insåg snart att det var ett misstag för Nico blev ledsen att han inte var med och när vi väl kom till dansen ville han inte alls dansa utan försökte istället sparka ner spegelväggen upprepade gånger tills jag sa att "slutar du inte nu så går vi", och då svarade han: "ja gå" och tog mig handen och gick mot dörren. I det läget var det ju bara att stå sitt kast eftersom jag sagt så. Så blev bara tio minuters dans för honom idag.
 
Sedan hastade vi iväg till McDonalds drive in och sedan hem till mamma och pappa och åt lunch. Precis när jag skulle lämna Nico där ringde gymmet och det visade sig att jag snott med mig en annan unges skor så fick åka tillbaka och byta.
Efter det fick jag och Hampus i alla fall två timmars egentid då vi kunde mysa och se på House (har fått med Hampus på Housetåget nu så vi ser hela serien från början). Inte så ofta man får bara vuxentid tillsammans så det var trevligt.
 
Hemma igen var Nico på bra humör och vi lekte, målade och  hade trevligt innan middagen.
 
Sedan hade vi en annan bajsincident. Hade skrivit detaljerat först men kom sedan på att jag kanske inte skall skriva alltför mycket eftersom den femtonåriga Nico i framtiden kanske inte uppskattar om hela hans klass kan läsa om hans nasty toavanor som tvååring. Med egentligen... jag får väl ta bort bloggen innan han blir stor ändå med tanke på allt jag skrivit.
Men om någon har smarta tips på hur man får litet barn att sluta stoppa ner handen i sitt bajs och sedan torka av det på sina kläder och annat så dela gärna med er.
 
Nu tror jag att han somnat medan jag skrev detta och jag skall förbereda mig inför melodifestivalen. Hampus har spelkväll så blir att mysa ensam i sängen ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela