Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lek och stoj

Publicerad 2013-02-17 19:20:32 i Allmänt,

Idag hade vi Nicos dag, som vi försöker ha en gång varje helg, då hela familjen hittar på något som Nico kan ha glädje av. Så det blev lunch på McDonalds idag igen och en ny ballong. Alltid ett säkert kort. Han bara pratar om sin "balloo" hela tiden :) Efter det åkte vi till Barnens Lekstad där vi fick turas om att rusa runt med en överlycklig unge som skulle åka rutschkana tusen gånger. Var ganska mycket barn där idag dock så Nico tyckte det var lite läskigt ibland och ville gärna hålla handen. De äldre barnen visar ju noll hänsyn och bara knuffar undan de mindre.
Helt otroligt hur en del föräldrar bara skiter i att hålla koll på sina barn också. En liten flicka, något äldre än Nico, ramlade och slog huvudet och låg där och grät men inte en förälder i sikte - och alla andra sket i henne. Så jag gick och satte mig och tröstade henne och pratade med henne tills det kändes bra igen. Hon lekte vid Nico i säkert en halvtimme och såg inte till hennes föräldrar på hela den tiden.
 
Nico var inte helt nöjd med att behöva gå därifrån efter en och en halv timme men blev snart glad igen då han kunde återförenas med sin ballong i bilen..
Var en liten stund hemma innan jag tog med Nico ner till hans mormor och morfar där han fick leka en stund medan jag åkte och tränade.
 
Sedan har det varit middag och bus med en väldigt glad liten kille som jag hoppas kommer sova gott i natt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela