Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ledsen plutt

Publicerad 2013-02-19 08:37:23 i Allmänt,

I natt har Nico sovit som en stock verkligen. Han kom in till oss runt 22 och sedan sov han verkligen hårt. Annars brukar han sparka runt och gnälla en hel del men nu var han som medvetslös. Jobbigt nog sov han fortfarande väldigt gott när det var dags att gå upp och han ville verkligen verkligen inte det. Först hjälpte det inte ens att muta med att han fick ha min mobil en stund.
Fick på honom kläderna men sedan ville han inte gå hemifrån. Satt på golvet i hallen och grät och jag fick ont i magen av att känna mig som ett as som släpade med honom. Jag höll mig dock lugn och han fick själv välja om han ville vara hemma med pappa eller åka med mig så han kom med mig tillslut.
När vi kom till dagis var han väldigt kramig men inte ledsen och när han såg att Matilda (favvo-fröken) var där och hon sa att de kunde sitta och mysa i soffan och läsa saga så sa han hej då till mig och var nöjd <3
 
Vi fick för övrigt nyss veta att hennes vikariat förlängts vilket gör oss mycket glada, Favvo-fröken Matildas alltså. Vill dock påpeka att alla Nicos dagisfröknar (eller förskolepedagoger om man så vill) är superbra. Trevliga, proffsiga, trygga och bra på alla sätt och vi tycker om dem allihop. Dock verkar Nico ha en speciell relation med henne och han är alltid lite extra nöjd när de leker tillsammans.
 
Nu sitter jag på jobbet och har ätit frukost och väntar på dagens första elevsamtal. Lite trött och sliten men fick ändå sova ganska bra i natt så överlever trots lång dag.
Vill förresten tacka Lotta som i en kommentar påpekade nackdelarna med bord med brädor som skiva. Var helt fantasiskt att få en legitim anledning att glömma det dyra dyra köksbordet och gå vidare :)
 
Och precis som Lotta också kommenterade så kan man ju se om man följt min blogg en längre tid att min smak förändrats lite, eller nej den har inte förändrats egentligen för jag har alltid tyckt om samma saker men nu vill jag ha det ljusare i huset. Jag har fallit för svensson-trenden "vitt och fräscht" haha. Bara soffan jag fortfarande vill ha brun, eftersom katthår syns så mycket annars på den. Får väl dock se sedan så det inte blir fööör mycket ljust så det ser ut som om man bor i ett sanatorium eller nåt :)

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2013-02-20 23:12:10

Hehe...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela