Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inspirationsdag

Publicerad 2013-02-18 16:37:43 i Allmänt,

Idag har jag och Hampus åkt och tittat lite på golv och annat för att få lite tankar kring hur vi skall ha det i huset. Kommer vara en del bilder och finns risk att ni finner det uttråkande, men I don´t care :)
 
Först var vi på Colorama och hittade världens finaste badrumsinredning. Men då det kostade 26 000 typ så lär vi inte skaffa en sådan, men vi kan ju drömma lite.
 
 
Så kanske man får nöja sig med den mindre varianten:
 
 
Tittade lite på våtrumsgolv och våtrumstapet vilket är typ det tristaste som finns men kommer nog bli ett golv av slaget man kan se på första bilden nedan och någon av tapeterna på bild två och tre.
 
 
 
 
Sedan tittade vi på golv och insåg att nu för tiden är tarkettgolven så fina att det känns onödigt att lägga massa mer pengar på riktig parkett. Finns ju såklart olika prisklasser och vi skall ju försöka hålla oss billigt men lägga lite mer pengar på kök och vardagsrum och lite mindre på sovrummen. De golv vi kikade på idag var bland annat dessa:
 
 
 
 
 
Vi tittade lite snabbt på kakel till köket också men där tycker vi kanske inte helt lika. Jag vill ha något ganska simpelt i ljus beige eller så, får väl se hur det blir.
 
 
Kollade också lite på tapet till fondväggen i köket och vi gillade väl båda två denna tapeten:
 
 
Sedan åkte vi till A O möbler där det fanns en del riktigt snygga möbler. Här kommer jag kommentera lite efter bilderna istället för innan.
 
 
På bilden ovan ser ni dels min man som testar en väldigt snygg fotölj tillhörande en möbelgrupp vi kommer återkomma till sedan. Dels ser man det übersnygga köket i bakgrunden.
Jag vill sååå mycket ha det köksbordet även om det är i största laget. Nedan kan ni se bordsskivan i close up samt de andra möblerna i serien som också var så satans snygga.
 
 
 
 
Nedan ser ni resten av soffgruppen som hörde till fotöljen. Den var väldigt snygg och bekväm, men vi är nog mest inne på hörnsoffa fortfarande - främst eftersom vi vill att hela familjen skall kunna mysa i samma soffa. Men vi får väl se hur det blir.. och om inte annat kan man ju köpa enbart fåtöljen om man skulle vilja.
 
 
Om man skall vara lite mer ekonomisk dock så fanns billigare varianter av köksbord med stolar. Inte alls i samma wow-snygga modell men helt ok om man vill ha pengar över så man kan äta något vid bordet också.
 
 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2013-02-19 06:38:45

Varning för brädbord! Våra kompisar hade det och det var jättesnyggt, meeen efter ett tag bildades en kladdig smulmassa i springorna. ÄCKLIGT! De fick typ slänga det. Hehe. Kul att se inredning här igen, ser att du ändrat stil lite, ljusare. Fint!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela