Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En kram

Publicerad 2013-02-01 13:18:34 i Allmänt,

Idag är jag på jobbet fast jag är sjuk. Sprider mina baciller bland eleverna. Är så torr i halsen att jag typ har svårt att svälja trots att jag dricker enorma mängder vatten. Känner mig lite som en hjälte för att jag gick hit trots att jag inte mår bra... hahaha... jag är så självgod ibland.
 
Nico var glad imorse i alla fall... eller tja, det är kanske en sanning med modifikation. Han vaknade strax innan 5 och vrålade att han skulle ha min mobil och sedan kollade han youtube och grät och skrek när det kom upp klipp han inte ville se. Men mellan det var han glad och när han sedan gick upp så var han väldigt glad.
Han sjöng och skrattade på väg till dagis.
 
När vi kom in på dagis var det en liten tjej i hans grupp som glatt utropade "Nicholas" och kom rusande och gav honom en stor kram. Nico stod en smula överumplad med snutten och kudden i ena handen och med den andra klappade han henne lite försiktigt på axeln medans hon kramade honom. När hon släppte taget och sprang iväg såg jag att han stod med ett litet förvånat men samtidigt förnöjt leende på läpparna och sedan vände han sig mot mig och log. Var så härligt att se :)
 
Nu är strax arbetsdagen över och jag skall åka och handla och sedan hem. Myskväll. Funderar på att köpa hem något pyssligt som jag kan syssla med tillsammans med Nico men vet inte riktigt vad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela